9 Mart 2017 Perşembe

DAİMA AŞK KAZANIR (ASUDE)

Selam arkadaşlar ben calypso 👋
Yeni bir yayınla karşınızdayım .
Uzun zamandır yorumunu yapmak istediğim bir kitapla geldim 😊
Kitap karakterlerimizi az çok tanıyorsunuz denebilir aslında , Arkadaşım charmzura yazarın aynı seriden olan iki kitabının yorumunu yapmıştı. okumak isterseniz yayın sonuna link ekleyeceğim oradan rahatlıkla erişebilirsiniz.
Benim tavsiyem ilk iki kitabı okuduktan sonra daima aşk kazanır kitabını okumanız yönünde.
Asude'nin romanları iflah olmaz romantikler için mükemmel diyebiliriz aslında 😁 pabucumun ajanı , daima aşk kazanır,dikkat aşk çıkabilir kitapları birbiriyle bağlantılı iken yazarın bu seriye devam etmesi bekleniyor zira hacer teyze olduğu müddetçe kitapta adı geçen hiç kimsenin bekâr kalması mümkün gözükmüyor😂
Gelelim kitabımıza ;
"DAİMA AŞK KAZANIR "  mı acaba ? 
Tehlikeli ,soğuk ,acımasız bir adam "Tekin SOYÖNDER"
Hayalperest ,güzel ve güçlü bir kadın "Rüya GÖREN " .

Rüya ve tekin'in hikâyesine hoşgeldiniz .👏
Rüya kuzeni aylin'in verdiği istihbarata dayanarak babasının batmasına neden olan adamdan intikam almak için aptalca bir plan yapar. Sonra  ne mi olur ? Tabiki de planı elinde patlar hemde öyle böyle değil bütün hayatını baştan sona değiştirecek kadar .
Tekin çoğu zaman hatta vazgeçtim her zaman sert,acımasız ,duygusuz görünen yakışıklı ve mafyavari bir adamken otelinin lobisinde cırlayan kız yüzünden olan sabrını da  bir kenara bırakır. Asla böyle ucuz ve cazgır bir kızla muhatap olmak istemezken rüya gören denen kız sürekli başına bela olmaya başlar .
Başlangıç hikâyeleri başlı başına bir olayken birde yıllar sonra yaşananlar bambaşka bir olaydır.

Rüya ,kuzeninin lafları ile gaza gelip tekin hakkında plan yapar ama unuttuğu birşey vardır , o da tekinin tabiri ile " Ava giden avlanır güzelim ." 
Tekin'e vermesi gereken hapı içen rüya gece olanları hatırlamaz ,ertesi gün tekinin yatağında uyanınca birde üstüne babasının iflasına neden olanın tekin olmadığını öğrenince ne yapacağını bilemez .
Tekin onu kesin bir şekilde uyarıp bir daha ne sebepten olursa olsun karşısına çıkmamasını söyler ama işte her söylenen olsaydı rüyada prenses olurdu değil mi ?👑

İki yıl aradan geçen tam iki yıl sonunda rüya katlanamaz hale gelir.
Tekinin karşına çıkar fakat tek başına değildir.
Tekin gibi bir adamdan yardım istememek için iki yıldır herşeye katlanan rüya artık sınıra ulaşmıştır .
 Ve kızı beste için kızını belki de asla  onu kabul etmeyecek olan babasının kapısını çalar .

Sizce tekinden nasıl bir baba olur ? Hatta sizce tekin gerçekten bir baba mıdır?

Mükkemmel diyemem ama okunabilir seviyede kabul edebileceğimiz kitabımız siz tekin severlere sunulmuştur,keyifle okumanızı dilerim. 
Bu haftaki yayınımızın da sonuna geldik bir dahaki yayında görüşmek üzere kendinize iyi bakın 😊
Pabucumun ajanı'na bakmak istersiniz linkimiz  http://kitapkurdununmidesi.blogspot.com.tr/2016/12/pabucumun-ajan-1-2-asude.html?m=1 
Aynı zamanda facebook ,twitter ve instagram sayfalarımızdan da erişebilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder